DE VÂNZARE Casă, Shah Alam, Selangor, Malaezia, Kota kemuning

DE VÂNZARE - Cod. 39918

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 743.22 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Semnătura Bungalow. Ocazie rară de a deține, probabil, singura casă de bungalow semnată din KK Hills care este completă (NOU). Toate casele Signature BUNGALOW au fost ocupate înainte. Dealurile KK se află în inima cursului GOLF Kota Permai. Cel mai prestigios loc în Kota Kemuning și probabil în Shah Alam. Iată șansa dvs. acum să obțineți singurul bungalou Signature vacant rămas. Fără agenți, niciun co-rupt, doar cumpărători autentici. Prețul nu este negociabil. Fă o declarație, cumpără-ți bungalowul semnat!

Așadar, probabil că vă întrebați că există atât de multe bungalouri în Kota Kemuning. Ce parte din kota kemuning este cea mai bună ?? Bineînțeles, oriunde în apropierea terenului de golf. Dar ghiciți, există o singură zonă în KK, care este DREPT la mijlocul (în interiorul) terenului de golf și care este Kota Kemuning Hills. De aceea, Kota Kemuning Hills a fost și va fi întotdeauna cel mai bun loc pentru a trăi în Kota Kemuning. Cumpără-ți casa de vis pentru ca familia ta să trăiască. Nu există alt loc mai bun în KK decât în dealurile KK !!

Achiziționarea acestei case vine cu un membru al golfului alb, care costă Rm120.000. Nu vă gândiți de două ori, dacă aveți bugetul, cumpărați această piesă frumoasă. Dă-ți tot ce este mai bun familiei tale.

Prețul nu este negociabil. Așa cum am spus, aceasta este cea mai nouă casă în cel mai bun loc cu cea mai bună comunitate. Întrebați doar dacă buzunarul este suficient de adânc, altfel poate doriți să luați în considerare locul 2 în altă parte.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB